Nytt tippflak

Nytt tippflak

2024-09-03

Det händer mycket spännande hos oss just nu! Armaton, som är en del av Forankra AB, har precis släppt en nyhet som vi är väldigt glada över — vårt nya lättviktsflak!

Med ett golv av lätt aluminium har vi lyckats kombinera styrka med hållbarhet. 
Det här är ett golv som verkligen håller i längden, oavsett vad du transporterar. Dessutom har vi tänkt på miljön i varje steg. 

Flaket är designat för en cirkulär ekonomi, där varje komponent är tydligt märkt för återvinning. Hållbart, enkelt och rätt för framtiden.

Vi har också lagt stor vikt vid att göra flaket användarvänligt. Det är skapat för att göra varje moment lite enklare och smidigare — från lastning till lossning. Och med sin höga lastkapacitet optimerar det varje resa, vilket betyder att du kan få ut mer av varje körning.

Men det handlar inte bara om att göra saker enklare, utan också billigare. Vårt flak kräver minimalt underhåll, vilket betyder mindre krångel och fler timmar på vägen. 

En smart lösning för dig som vill maximera drifttiden och minimera kostnaderna.Det här är vårt sätt att göra transport och logistik lite enklare, lite smartare, och mycket mer hållbart. Vi hoppas att du är lika nyfiken som vi är!

Tillbaka till Nyheter